Begynderudvalget for voksne er i fuld gang med at planlægge dette års Begynderkampagne for en forhåbentlig stor flok voksne, der gerne vil prøve at spille tennis. De seneste par år har en stor procentdel af deltagerne efterfølgende meldt sig ind i klubben. Det skyldes bl.a. de mange frivillige fra klubben, der med smittende humør har taget imod de nye.

I år får begynderudvalget brug for frivillige hænder i tre kategorier:

1. Trænere på banen
    Trænere er dem, der introducerer tennisspillet på banerne, sætter øvelser i gang, viser hvordan man holder på ketsjeren og lignende. Der bliver spillet meget med røde, orange og grønne bolde, men der kan også dukke nogen op, som har spillet før og som derfor godt kan håndtere gul bold.
  2. Hjælpere på banen
    Hjælperne på banen er trænernes forlænget arm, der bl.a. hjælper med at sætte øvelserne i gang, deltager i spillet (hvis der er ulige antal) og kommer med støtte, tips og tricks til de nye spillere.
  3. Hjælpere uden for banen
    Hjælperne uden for banen er dem, der tager godt imod alle, fordeler deltagerne på banerne, snakker med folk om klubben, sørger for forplejning og hjælper med begynderudvalgets øvrige opgaver.

Har du lyst til at hjælpe?
Har du lyst til at hjælpe, så send en mail til Pia Winter med navn, email og telefonnummer, hvilke dage du kan hjælpe – samt om du vil være ‘Træner’, ‘Hjælper på banen’ eller ‘Hjælper uden for banen’.

Begynderkampagnen finder sted følgende søndage fra kl 14-16:

• Søndag den 8. maj
  • Søndag den 15. maj
  • Søndag den 22. maj
  • Søndag den 29. maj

Psssssstt – vi sætter pris på din hjælp…
Vi sætter stor pris på din hjælp. Derfor bliver alle frivillige igen i år inviteret til et trænings-/opstartsarrangement, hvor vi gennemgår nogle af de øvelser, man kan lave med de nye. Ligesom du også kan glæde dig til vores populære ‘Tak for hjælpen’ aften, hvor vi spiller og laver øvelser efterfulgt af en hyggelig aften med lækker mad og drikkevarer.