13 personer havde tilmeldt sig begynderudvalgets turnering den 9. november, og der blev spillet, grinet og humøret var højt. Efter spillet havde Povl Jeppesen og Henrik Simonsen fra begynderudvalget disket op med lidt ost, pølse, pate samt lidt at drikke. Ikke alle var klar over, at der fulgte forplejning med, så det skal vi huske at gøre opmærksom på næste gang.

I budgettet blev der også plads til lidt gaver (brunkager og klejner) til dem, der havde vundet flest af sine kampe, og her løb Signe Birck Müller med sejren med hele fire vundne kampe.

Alle takkede mange gange for en dejlig aften, og de frem til næste turnering, som er fredag den 1. februar.

Husk også, at der ca. en gang om måneden er Book in, en time i hallen der er reserveret til voksne begyndere. De fleste deltagere er dog ikke helt nybegyndere mere – men tilbuddet er der for at sikre, at alle har en mulighed for at komme ud og spille og lære andre at kende. Det er også det, der er begrundelsen for afholdelsen af begynderturneringerne. Så er du ikke begynder mere, men mangler nogen at spille med, så er du meget velkommen til at deltage. Der er tilmelding på forhånd, både til Book in og til begynderturneringerne.

Læs mere om Book in – næste gang er nu på lørdag den 17. november, hvor fristen udløber i dag, og så er det 15. december næste gang igen.

Læs mere om begynderturneringerne – næste gang er fredag den 1. februar.

Herunder kan du se billeder fra begynderturneringen: