Endelig fik vi lidt modstand i serie 1 +50 veteran. Brøndby som også var ubesejrede kom på besøg, desværre kom de kun med 4 spillere så vi havde vundet 2 kampe inden vi overhoved var kommet igang.

Damesinglen og de 3 herresingler gik i gang, og Phoung kom hurtigt bagud 0-3 og Wieslau havde tabt første sæt 0-6 på kort tid. Wilhelm og Solvieg vandt begge deres kampe uden at komme i problemer. Phoung fik vendt sin kamp og efter 2 tætte sæt vandt han på lidt over 2 timer. Wieslau der var spillet langt ned under gulvbræderne tog sig sammen og spillede fra 0-6 en rigtig koncentreret og flot kamp. 0-6 6-2 (10/5) 4 –0 til Roskilde efter singlerne og de 2 kampe vi havde fået før start betød, at det stod 6-0 før de sidste 2 doubler.

Om det var fordi holdkaptajnen var taget til barnedåb da sejren var i hus eller andre ting gjorde sig gældende vides ikke, men vi tabte de 2 doubler i match tiebreaks.

Vi mangler nu stadig en kamp der spilles på Lørdag vi skal vinde 1 sæt, så vinder vi rækken og skal spille puljevinder finale 12/9.

Tak for en flot indsats af spillerne.

Hilsen
Kurt