Så er kampprogrammet kommet for alle klubbens hold, lige fra yngste U10 til ældste golden age.

Spilletidspunkter for alle hjemmekampe er sat – der kan dog mangle datoer og tider for udekampene, da det er de enkelte klubber, der sætter tidspunkterne, og programmet er først lige færdig. Juniorkampene er også klar – de manglede, da nyheden blev offentliggjort første gang for kort tid siden.

Her finder du links til kampprogram, resultater og stillinger for alle klubbens hold:

Der har været tilmelding til alle hold, så holdkaptajner og koordinatorer kan nu gå i gang med at sætte holdene ud fra hvem, der kan spille de konkrete datoer.

Kampprogrammet er i år kommet senere, fordi der har været tekniske udfordringer med et nyt turneringsprogram, Dansk Tennis Forbund har taget i brug.

I forbindelse med dette turneringsprogram skal alle spillere oprette sig selv. Når det er sket, kan vi i RTK selv tildele roller som fx holdkaptajn. Også forældre-holdkaptajner skal oprette sig i systemet, også selv om de ikke selv spiller tennis.

Her er link til mere information om, hvordan man opretter sig – via Dansk Tennis Forbunds hjemmeside.