Kampprogrammet for klubbens i alt 22 hold her til sommer er endnu ikke klar, men Dansk Tennis Forbund og Tennis Øst arbejder på sagen.

Alle spillere kan dog godt forberede sig, for nu er det sådan, at alle spillere skal oprette deres egen profil i Dansk Tennis Forbunds nye turneringsprogram. Alle spillere, der har spillet på hold her i vinter, kender systemet og ER oprettet. Men alle nye spillere og dem, der senest har spillet holdkampe sidste sommer, skal oprette sig. Det skal de gøre enkeltvis og med eget login.

Det gælder fx alle spillere på motionisthold + mange af spillerne på klubbens juniorhold.

Er man ikke oprettet, kan man ikke spille kampe, og holdkaptajnerne kan heller ikke indberette resultater fra kampene.

Så jo hurtigere, du har oprettet dig, jo bedre.

Her er link til mere information om, hvordan man opretter sig – via Dansk Tennis Forbunds hjemmeside.

Når det er sket, kan vi i RTK selv tildele roller som fx holdkaptajn. Også forældre-holdkaptajner skal oprette sig i systemet, også selv om de ikke selv spiller tennis.

Når kampprogrammerne kommer, så skal der sættes konkret tid og sted på de enkelte kampe. Det er noget, klubberne selv gør. Så en spilledato kan altså godt blive flyttet en dag frem eller tilbage, efter kampprogrammet er kommet, så holdkaptajnerne bør vente lidt med give holdet besked om de præcise dage, indtil der også står en spilletid på den enkelte kampe. Jeg sætter tid på kampene hurtigst muligt, efter at kampprogrammet er kommet, men det tager lidt tid, da jeg skal gennemgå samtlige 22 holds hjemmekampe og lave en banebookingsplan for alle spilledage.

Henrik Overgaard