Er du ny i Roskilde Tennis Klub? Og ny kan altså godt være indmeldt i 2017, 2018 og 2019. Så er du velkommen til at en hyggeturnering i RTK-hallen søndag den 1. marts kl. 10-13.

Målet er, at os forholdsvis nye mødes og spiller i en turnering, der selvfølgelig har som formål, at vi får spillet meget, men også at vi alle får en bredere kontaktflade, så vi kommer godt fra start i sæsonen og altid har nogen, vi kan ringe til eller kan melde os sammen med, når der er aktiviteter i klubben.

Her er link til tilmelding via bookingsystemet – du skal logge på for at tilmelde dig:

• Tid og sted: Søndag den 1. marts kl. 10-13 – mødetid senest 10 minutter før i RTK-hallen
  • Antal deltagere: Max 32
  • Om turneringen: Doublekampe på kryds og tværs
  • Pris: 100 kr., som dækker bolde, booking af baner og forplejning
  • Tilmeldingsfrist: Senest tre dage før
  • Hvis du må melde afbud: Hvis du melder afbud inden fristen, så kan du afmelde dig igen via bookingsystemet. Så behøver du ikke gøre mere. Hvis du bliver forhindret senere end tre dage før, så kan du ikke få pengene retur, men vi vil stadig gerne vide, at du ikke kommer, da vi tilrettelægger kampene efter antal deltagere. Giv besked hurtigst muligt til Henrik Gøtke fra begynderudvalget.

Begynderudvalget