Der har frem til 19. august været tilmelding til træning indendørs – både for børn og voksne.

Nu er det muligt at eftertilmelde sig – og hvis der er plads på et hold, så kommer du også på.

Men hvis der er så mange tilmeldinger, at der ikke er plads til alle, så kan du risikere ikke at komme på et træningshold. Det kan også ske for medlemmer, der har tilmeldt sig i tide, men hvor der er for få lige i den aldersklasse eller på det niveau, men det vil kun være i sjældne tilfælde.

Efter et par sæsoner med forsøg på at forenkle tilmeldingsproceduren med direkte tilmelding til og betaling for de enkelte hold, så går vi tilbage til den lidt mere “gammeldags metode”, hvor alle tilmelder sig via en formular her på hjemmesiden, og så laver vi trænerne holdene efterfølgende. Det giver mere arbejde med at lave træningsplanen, og det betyder også, at træningsplanen først er klar i slutningen af september, men forhåbentlig bliver holdene til gengæld mere homogene, og vi får en bedre føling med, hvor mange der ønsker træning.

Tilmelding på denne måde kan imidlertid kun lade sig gøre, hvis man ikke har for mange forbehold for, hvornår man kan træne. Jo mere fleksibel, jo bedre træningsplan og jo større chancer har du for at få en plads på et træningshold. Du kan ikke melde dig til et specifikt tidspunkt, men du kan ønske, hvem du gerne vil træne sammen med. I skal selvfølgelig passe sammen med hensyn til niveau og der skal også være plads til nye, så det er ikke nogen garanti, men et ønske.

Sisse Folmø