Bestyrelsen er blevet en mand færre, efter at Hans Chr. Stigaard har besluttet at stoppe som næstformand og træningsansvarlig. Han træder efter eget ønske helt ud af bestyrelsen.

”HC har i den grad haft arbejdshandskerne på i bestyrelsen. Han har haft mulighed for og lyst til at være til stede både udendørs og indendørs langt mere end de øvrige af os i bestyrelsen, og dermed har han også været den, der har haft fingeren på pulsen og som har været med til at løse en lang række opgaver. HC bliver svær at undvære i bestyrelsen, men vi skal på vores næste møde finde ud af, hvordan vi så organiserer os”, fortæller formand Peter Madsen.

HC har i bestyrelsen primært været ansvarlig for hele træningsområdet, men har også haft ansvar for seniorholdene. Desuden har han hjulpet med utallige andre ting, både når der var akutsager, men også når det gjaldt planlægning længere frem i tiden. HC er også uddannet referee (dommer), der bliver brugt ved divisionskampe.

”HC brænder virkelig for Roskilde Tennis Klub, så jeg håber, vi senere igen får glæde af hans engagement. Vi er meget glade for de ildsjæle, vi har i klubben. Dem skal vi værne om, for det er dem, der sørger for, at RTK er mere end en almindelig tennisklub”, siger Peter Madsen.