Hele vinteren igennem er der mulighed for at melde sig til individuel træning, hvor du enten er helt alene sammen med træneren eller har en makker med og I så deles om træneren.

Træningen bliver opdelt i halve timer, så du/I kan booke en halv time eller en hel time i træk. Er I to, så behøver I ikke være af samme spillestyrke, da træningen så primært er kurveøvelser, hvor I sagtens kan trænes på to forskellige niveauer.

Du tilmelder dig enkeltvis og har du en makker med, så skriv til træningschef Sisse Folmø på sisse@roskildetennisklub.dk og fortæl, hvem der er med dig. Skriv også til Sisse, hvis der er noget specielt, du vil trænes i. Når du skriver til Sisse, så husk at skrive den præcise dag og tidspunkt, du har booket.

Log in i bookingsystemet – vælg “Forsiden” og herefter “Tilmelding til træning” og “Træning 1-2 voksne”.

De individuelle træningslektioner finder sted:

  • Mandage kl. 8-8.30 og 8.30-9
  • Tirsdage kl. 8-8.30 og 8.30-9

Deltagelse på holdtræning i en time koster 70 kr., mens en halv time individuelt koster 200 kr.

I bookingsystemet fremgår de konkrete dage – som udgangspunkt er det alle uger uden for skoleferierne, med enkelte undtagelser.

 

Holdtræning om morgenen

Tre dage om ugen næsten hele indendørs sæsonen er der desuden løse pladser, som voksne kan tilmelde sig fra gang til gang. Antallet af pladser svinger fra dag til dag – men fælles for dem alle er, at der nu er åbnet for tilmelding via bookingsystemet. Holdene er primært besat af voksne, der er tilmeldt hver uge – men der er altså enkelte ledige pladser.

Log in i bookingsystemet – vælg “Forsiden” og herefter “Tilmelding til træning” og “Voksne – tilmeld hver uge”.

Der bliver tilbudt pladser på følgende hold:

  • Mandag kl. 7-8 – stærke/øvede motionister = 2 pladser
  • Tirsdag kl. 7-8 – stærke/øvede motionister = 4 pladser
  • Torsdag kl. 7-8 – stærke/øvede motionister = 1 plads

 

Tematræning

Der kommer evt. også tematræninger i løbet af vinteren, men disse er endnu ikke fastlagt.