Hvordan er det at være medlem i Roskilde Tennis Klub? Uanset om du er tilfreds eller har ønsker til forbedringer, så er generalforsamlingen et rigtig godt tidspunkt at være til stede på. Kom og hør, hvordan klubben udvikler sig, og kom selv gerne med ideer. Jo flere der kommer, jo større energi får vi skabt.

Generalforsamlingen finder sted nu på onsdag den 11. marts kl. 19 i cafeen på 1. sal – oven på tilskuertribunen – i Roskilde Idrætspark. Normalt er klubben vært for lidt smørebrød, når generalforsamlingen er overstået, men Roskilde Boldklub, der normalt står for cafeen, har i år foretaget nogle ændringer, der gør, at denne tradition ikke bliver videreført i år. Til gengæld er der lidt drikkevarer.

Du kan se indkaldelsen i sin fulde form ved at klikke på nedenstående link:

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2015

Du kan se bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer ved at klikke på linket nedenfor.

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2015

Så er bestyrelses forslag til kontingentsatser i 2015 klar. Klik her for at se disse.

Både indkaldelse og forslag til vedtægtsændringer, kan ligeledes ses under menupunktet “Generalforsamling 2015”, som du kan komme til ved at klikke på nedenstående link. Her vil der løbende blive lagt forslag og opdateringer ud omkring generalforsamlingen:

Kom til menupunktet “generalforsamling 2015”.