Her kommer lidt information om ledige tider i RTK-hallen, herunder ledige kontrakttimer og ventelisten til dem samt lidt om bookingregler, som alle måske ikke er opmærksomme på.

Succes med gentegning af aflyste kontrakttimer
Først og fremmest har bestyrelsen besluttet at fortsætte med ordningen, der betyder, at indehavere af faste kontrakttimer mellem kl. 18 og 21 mandag-torsdag også næste indendørssæson får aflyst to gange. Det sker for at medlemmer uden faste timer en gang imellem får mulighed for at booke en tid på dette attraktive tidspunkt. Disse aflyste timer er placeret på forskellige tidspunkter fra uge til uge, så tjek i bookingsystemet, hvor du kan se de ledige tidspunkter.

Er du interesseret i en fast kontrakttime kl. 21-22?
Der er også fire faste tidspunkter med fritegningstimer

1. Mandag kl. 21-22
  2. Tirsdag kl. 19-20
  3. Onsdag kl. 20-21
  4. Torsdag kl. 21-22

Disse fire tidspunkter bliver booket ca. 50 procent, og bestyrelsen har derfor besluttet at udbyde enten mandag kl. 21-22 eller torsdag kl. 21-22 som kontrakttime. Kontakt mig, hvis I er en gruppe på mindst fire, der er interesseret i en af disse tider.

Bestyrelsen har besluttet at fortsætte med den øvrige fordeling af kontrakttimer i indendørssæsonen 2020/21. Der er nemlig meget få skrevet op på venteliste lige nu. Har du (og mindst tre medspillere) ønske om at komme på ventelisten til en kontrakttime, så skriv til mig med navn på jer alle.

Læs mere: Her finder du siden med kontrakttimer og venteliste.

Billigpriser tidlig morgen, til middag og sen aften
Bemærk, at prisen for en indendørs bane er forskellig afhængig af tidspunkt. Tiderne mandag-torsdag aften er de dyreste (132 kr. pr. time). Der er også nogle helt billige på 50 kr. Det er kl. 6-8 om morgenen og efter kl. 22 om aftenen. Desuden er det lørdag og søndag efter kl. 19 + hverdage kl. 12-15. Øvrige tider, fx i weekenden, koster 84 kr. pr. time.

Billigpriser for juniorer
Juniorer har dog en særlig pris på 60 kr. i stedet for de 84 kr. Og en junior må gerne spille med en voksen for juniorpris. Den billige pris opnår I ved at lade juniorspilleren booke med far eller mor som makker. Hvis det er far eller mor, der booker med sit barn, så betaler I voksenpris.

Misbrug af juniorers numre ikke tilladt
Det er dog ikke tilladt at bruge en juniors nummer og så spille to voksne på banen i stedet. Der blev for to år siden konstateret et misbrug på dette område, så derfor vedtog bestyrelsen, at hvis dette forekommer, så vil der blive tildelt karantæne på tre måneder.

Book med gæster bosiddende uden for Roskilde
Du er også velkommen til at booke med en gæst – dog har vi en regel om, at gæsten ikke må være bosiddende i Roskilde Kommune. Den regel er lavet for at forhindre, at spillere i Roskilde lader være med at melde sig ind og i stedet spiller som gæst for at spare penge. Vi er en forening for medlemmer – og derfor vil det være et skråplan, hvis tennisspillere lader være med at melde sig ind men spiller som gæster i stedet.

Henrik Overgaard Pedersen, klubmedarbejder