Information til holdkaptajner, bestyrelse, udvalg og spillere

Sjællands Tennis Union har udsendt information om holdturneringen sommer 2017 for junior, motionister, seniorer, veteraner og golden age.

Herunder kan I se en oversigt over indbydelser, terminer, kategoriinddelinger og tilmelding.

På denne måde har vi alle dokumenterne samlet et sted. Jeg skal nok hjælpe med koordinering – jeg er ikke præcist klar over, hvordan klubchef, holdkaptajner, udvalg og koordinatorer tidligere har løst denne opgave, men vi finder ud af det sammen :-).

Der er følgende frister:

• Juniorhold: Tilmelding af hold skal ske inden 15. marts (sker via en særlig blanket)
  • Senior- og veteranhold: Til- og afmelding af hold skal ske inden 1. marts. Vi behøver altså ikke gøre noget, hvis de nuværende hold fortsætter. Til- eller afmelding sker via en særlig blanket
  • Motionisthold: Til- og afmelding af hold skal ske inden 15. marts. Vi behøver altså ikke gøre noget, hvis de nuværende hold fortsætter. Til- eller framelding skal ske på mail til SLTU.
  • Golden age: Tilmelding af hold skal ske inden 15. marts på mail til SLTU.

Her er listen over dokumenter- opdateret 20. januar 2017:

Henrik Overgaard

Klubchef