Efter en flot sæson, stod RTK´s bedste damehold lørdag over for sæsonens vigtigste kamp, da vi på udebane i Hillerød skulle forsøge, at sikre os en plads i næste vinters elitedivision.

Holdet der bestod af Anja Kostecki, Alina Essaulova og Rikke Rasmussen, var på en hård opgave mod et virkelig stærkt hold, der modsat os der kæmpede for at komme op, kæmpede for at blive i elitedivisionen. På trods af det faktum, at der blev kæmpet alt hvad vi kunne, og vi var rigtig godt med i alle kampe, måtte vi desværre sande, at vi ikke var gode nok på dagen, og at der stod 3-0 til Hillerød på tavlen efter singlekampene. Herefter var det ikke nødvendigt at spille doublen.

Efter at holdet havde sundet sig lidt, blev der givet håndslag på, at der nu skulle trænes igennem, så vi forhåbentlig mod slutningen af sommersæsonen igen har chancen for at spille os op i landets fornemmeste selskab.

En stor tak til alle 5 spillere der har repræsenteret klubben på førsteholdet i løbet af sæsonen nemlig Anja, Alina, Rikke, Mille og Katarina. Alle har bidraget med godt humør, hård fight og point til den samlede stilling.

Vi tager oprykningen næste gang!