Så er vi i gang med den internationale tennisturnering, som RTK er vært for fra lørdag morgen til og med næste lørdag den 24. februar, hvor der er finaler.

Allerede fra i dag summer hallen af international liv. Mange af spillerne i kvalifikationsrunden er allerede dukket op og har fået mulighed for at prøvespille banerne her fredag eftermiddag, og cafeen er i fuld gang med at sælge pastasalat, kyllingespyd, sandwiches og drikkevarer. Vi sælger naturligvis også mad til vores egne medlemmer.

Vi ser frem til en spændende uge med masser af international stemning og godt spil. Kom endelig ud i hallen og kig med.

Allerede nu er her spillere fra Belgien, Ungarn, Italien, Tyskland, Frankrig, USA, Holland og Schweiz.

Mange medlemmer hjælper til med cafévagter – vi får mad leveret fra Kvickly Hyrdehøj. Der er stadig enkelte vagter, der ikke er besat, så har du 3-4 timer en af dagene i ugen, så meld dig gerne. Vi mangler fortsat to vagter søndag aften.

ITF-gruppen

Her er siden med vagter og information.

Her er den engelske side med information til spillerne.