Hvalsø Tennis Klub inviterer til Spar Nord Midtsjællands Cup den 26. og 27. juni – en turnering, hvor RTK-spillere er velkomne til at være med, og hvor der er sørget for masser af præmier.

Der spilles i følgende rækker:

U16-rækken:
Spillere under 16 år kan deltage (Spilles i kategorierne drengesingle og pigesingle)

Senior-rækken:
Alle spillere kan deltage (Spilles i kategorierne herresingle og damesingle)

Veteran40-rækken:
Alle spillere, der er fyldt 40 år kan deltage (Spilles i kategorierne herredouble og damedouble)

Veteran60-rækken:
Alle spillere, der er fyldt 60 år kan deltage (Spilles i kategorierne herredouble og damedouble)

Deltagergebyr:
U-16 rækken (50 kr.), Senior-rækken (100 kr.), Veteran40-rækken (100 kr. pr. par), Veteran60-rækken (100 kr. pr. par)

Tilmelding: Senest lørdag den 19. juni

Tilmelding på mail: soren.kofoed@youmail.dk eller sms: 40 42 17 43

Betaling på mobilepay (Søren Kofoed): 40 42 17 43 i forbindelse med tilmeldingen Husk at skrive navn i forbindelse med indbetaling.

Her kan du se indbydelsen med alle informationer fra Hvalsø Tennis Klub: Spar Nord – Midtsjælland Cup 2021 i tennis

Billederne er fra et andet år, hvor RTK deltog.