Roskilde Tennis Klub markerer i denne sæson sit 100-års jubilæum og fejrer begivenheden ved en stor jubilæumsfest.

Det sker lørdag – den 25. september 2021 – kl.: 18-01 i restauranten i Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15 i Roskilde.

Vi håber, at en bred skare af klubbens medlemmer og pårørende vil være med til at skabe en helt unik festlig sammenkomst for såvel seniorer som juniorer.

Der bydes på en 3-retters middag bestående af:

Forret: Fisk og Skaldyr med hjemmebagt brød og smør

Hovedret: Stege Buffet med 3 slags kød (Okse- og Svinekød, samt Fjerkræ) Ledsaget af kartofler samt sæson-salater i sauce dressing

Dessert: Lækker Kage med Creme og Frugt m/Kaffe og The

Ved ankomst udskænkes husets velkomstdrink!

Efter middagen spiller gruppen ”MixTape” op til dans med et bredt repertoire, der appellerer til et ungdommeligt indstillet publikum!

Pris for deltagelsen er kr. 340 pr. person.
For juniorer u/18 tilbydes en helt ekstraordinær pris på kr. 150 pr. person.
Drikkevarer kan købes separat.

Tilmelding og betaling:

Du kan tage din familie med. Du kan tilmelde dig og betale med dankort i RTK’s bookingsystem. Når du er logget ind, får du adgang til tilmeldingsformularen. Vi opfordrer til hurtig tilmelding.

Sådan tilmelder du dig:

1 – Gå ind under menuen “Booking og betaling”
2 – Vælg “Profil” og Login”
3 – Vælg “Tilmeldinger”
4 – Vælg “Jubilæumsfesttilmelding”
5 – Udfyld formularen og betal – Tilmeldingen er nu lukket. Kontakt evt. Hans Erik.

6 – Betal og udskriv formularen som adgangstegn til festen.

Bordreservation:

Bordopstillingen i lokalet vil blive ved 12-mandsborde. Ønsker du at sidde sammen med 11 af dine gode tennisvenner kan du reservere et 12-mandsbord! Det sker ved at sende en e-mail til: heproskilde@gmail.com med oplysning om navne på dem som du ønsker at sidde sammen med. Herefter vil et bord med dit navn anført blive reserveret. Husk at sende anmodningen om bordreservation senest den 15. september 2021.

Særlige borde vil blive reserveret kun til juniorer – og de vil også efter middagen kunne disponere over et særligt lokale, hvor de kan spille udvalgt musik på egen medbragt soundbox!

RTK’s Bestyrelse og Jubilæumsudvalg

RTK 100 års Jubilæums fest – Invitation