Der bliver holdt flere skumtennis-stævner hen over vinteren, hvor klubbens juniorer både kan få kamperfaring og en masse sjov.

De kommende uger er der to skumtennisstævner i henholdsvis Sorø og Holbæk. Fra arrangørerne hører vi, at der allerede er to tilmeldte spillere fra RTK både i Sorø og i Holbæk, og det kunne da være godt med lidt ekstra opbakning.

Så herunder får du både datoer og link til tilmelding.

Her kan du læse den særlige invitation, der er lavet for stævnet i Sorø.

Sjællands Tennis Union er ude og gøre ekstra reklame for disse skumstævner, så de bliver en succes fra starten. Nu er skumstævnerne arrangeret i fællesskab med DGI.

Der spilles fra U8 til og med U14.

Vi har en Facebook-gruppe for kampe og resultater, og her er det også ok at efterlyse, om andre vil med til nogle af skumstævnerne eller andre turneringer. Det er jo sjovere at være afsted flere spillere fra samme klub. Her kan alle blive medlem. Det er også her, at alle kan poste referater og billeder efter kampene.

Link til Facebook-gruppen “RTK Kampe og resultater”: https://www.facebook.com/groups/RoskildeTennisKlubKampeogresultater/