Det bliver med boldbørn, særlige stolerækker og en særlig præmieoverrækkelse, når der lørdag er finaler i ITF-turneringen i RTK-hallen.

Fredag blev semifinalerne i single spillet, og her blev det afgjort, at finalen i drengesingle bliver et opgør mellem Sverige og Italien, mens det er Sverige mod Frankrig hos pigerne.

Mille Elsborg tabte med 4-6 i tredje sæt til Helena Stevic, der nu er i finalen mod Maja Radenkovic.

Hos drengene var Leo Borg meget tæt på mod Isac Stroemberg i en ren svensk semifinale, men til sidst tabte Leo lidt hovedet i en ellers fantastisk kamp på et højt niveau. Leo var foran 3-2 i tredje, men kom bagud 3-4 og det frustrerede ham så meget, at han tre gange slog ketsjeren i gulvet. Da han tidligere havde fået en advarsel, så måtte referee på banen og så mistede han et point, så han i det efterfølgende serveparti var bagud 0-15. Herfra gik det så hurtigt, og han var efterfølgende hurtigt ude af hallen. Et lidt ærgerlig exit for en spiller, vi ellers glæder os til at se mere til. Igen var far Björn på sidelinjen. Vi har virkelig haft fornøjelse af den legendariske tennisspiller i hallen i denne uge.

I den anden semifinale vandt Lorenzo Vatteroni fra Italien over Carl Gustafsson. Carl vandt dog efterfølgende drengedoublen med Richard Raad 6-2, 6-7 (4), 12-14 – altså sejr i en spændende matchtiebreak til sidst. Modstanderne var Theo Arribage og Raphael Bonnet Flores fra Frankrig.

I pigernes double vandt Selena Janicijevic og Helena Stevic fra Frankrig over Klara Milicevic og Olivia Pezo fra Sverige.

Doublevindere og tabere blev fejret ved en ceremoni, hvor RTK-formand Jan Winther overrakte pokalerne.

Pigesinglefinalen mellem Helena Stevic og Maja Radenkovic spilles kl. 10, mens kampen mellem Lorenzo Vatteroni og Carl Gustafsson spilles kl. 10.

Herunder kan du se billeder fra fredagens kampe og øvrige aktiviteter: