”Er der svaret skat LLR?” spurgte Mogens Rubinstein, men fik aldrig rigtig det svar han havde håbet… Det samme gjaldt Roskilde Tennis Klubs absolut tungeste hold, der i søndags var de sjældne gæster i Hørsholm.
Optakten til denne kamp mindede om de tumultariske hændelser omkring Lars’ ikke robuste økonomi tilbage i 2012.
De sædvanlige bærende kræfter havde meldt afbud, og derfor var RTK nødet til at vende ranglisten på hoved, ja endda gå ud over denne!

På en skrattende satellittelefon fra Stockholm, lykkedes det Thomas The Hitman Möller, at samle spillere nok til at kunne mønstre, og det i sommerlige pasteller, betalende medlemmer nok.

Holdet:
Doktor Dybkjær som HS1
Bo Matchspoiler ½berg HS 2
Morten Man of the Match BS HS3
Mads Navision Damsgaard (debutant I RTK) i MD & HD 1
Margit Champ PeDersen DS og DD
Linne Corrrelli Corsa MD og DD

Så sidder du nok og tænker – i bedste fald – hvem er det lige ham Mads er? Jo ser du, Mads er en super venlig, smilende, dygtig og rolig person. Hans tennis kan bedst beskrives som en mikstur af rastafari og Citröen, tilsat en knivspids Federer. Det er tydeligt, at Mads indeholder alt det gode, og han kommer til at æde sig hurtigt og langt op ad rangslisten, samt måske en K salat-buffet i Strandberg den kommende weekend?

Klubbens nye IT platform (banebooking) tillader desværre ikke længere kampreferater, men hvis du kender Weekendavisen, kan du der læse mere om kampen der, alternativt følge den på Twitter:
#dontfuckwithusbitchesfromhell

Og nu til det de unge hungrer efter – resultater og facts:
HS 1 (nu skal du så tilbage i dette skriv, for at se hvem det er…[nederen] & hvem er det så lige på billedet…?
Her tabte RTK overraskende i Tie Break – Thomas vinder en evt. rematch næste gang – måske?
HS2 undgik, af humanitære årsager, at få briller, men det holdt hårdt!
HS3 Morten, Man og the Match, vand i sikker stil over den klassiske sølvræv fra Hørsholm – sikkert og klogt udfordrede han den fremskredne gigt og podagra (hos modstanderen), og kørte sejren sikkert hjem.
HD 1 valgte at lade værterne vinde, for på den måde at skabe plads til HD2.
HD 2, hvor Morten spillede single med handicap / dødvægt, var ganske lige. Morten havde de facto 3 modstandere, og set i dette ulidelige klare lys, var 6-4 3-6 samt 7-10 ikke helt ringe
I DD viste Margueritruten & Line CC alt det bedste fra Carl Toft’s træning, men det havde de bare ikke forstået i Hørsholm – PS i grunden også lidt socialt kritisabel at man på disse breddegrader lader deres Au Pairs arbejde om søndagen!! På den anden side dejligt ikke at skulle ordne banerne selv.
Margit havde en sejr indenfor rækkevidde i DS, men valgte ikke at kvæle modstanderinden, da varmen havde gjort Margit konfus… bl.a. fordi Margit ved stillingen 5-2 i andet sæt (efter at have vundet første), undlod at drikke, og i stedet nød en joint (medicinsk marihuana!)
Mads bevægede sig, og alle vi andre, med den særlige stealth tennisstil, og netop denne figur fik CC Line til at glemme, at hun ikke havde spillet turneringstennis siden Anker Jørgensen var formand for SID. Mixen hev sejr nummer 3 hjem til RTK!
Afslutningsvis vil vi citerer Ørnen fra Herning – ”Jeg er ikke testet positiv” samt vort kommende Statsminister ”Jeg er ikke testet negativ” – begge udsagn giver ikke den store mening, og det gør heller ikke noget.

Kh & chai latte fra Prinsegemalen