RTK har modtaget en opsigelse fra Jamie Coshan. Jamie har – desværre for RTK – fået et arbejdstilbud han ikke kunne sige nej til.

Jamie har været udviklingsansvarlig og træner for RTK siden 1. februar 2019.

Siden da har RTK været kendt for at have et af de stærkeste trænerteams i Danmark. Vi er stolte af, at det har været muligt at tiltrække så gode trænere til RTK. En stor tak til Jamie for den tid, han har arbejdet for RTK.

Jamie skriver bl.a. i sin opsigelse: ”Jeg har været virkelig taknemlig for at arbejde I RTK, og specielt for at prøve at udvikle klubben sammen med Sisse over de sidste par år. Jeg ønsker jer og klubben alt held og lykke I fremmetiden, og håber at I kommer I mål med alle af de spændende projekter I har foran jer.”

Det vil ikke være muligt på kort sigt at finde en fuldgod erstatning Jamie.

Træningschef Sisse Folmø vurderer dog, at det vil være muligt at finde andre trænere til at dække de træningstimer Jamie har haft, således at der ikke vil blive aflyst træningstimer fra 1. november. Det vil dog ikke kunne undgås, at der vil ske omrokeringer.

Endnu engang tak til Jamie for hans tid i RTK. RTK ønsker ham al mulig held og lykke på den videre færd.

Jan Winther
Roskilde Tennis Klub