Henover de seneste to uger, har Jeff deltaget i to internationale turneringer kaldet ITF-turneringer i henholdsvis Odense og Århus. I begge turneringer spilles der om point til den internationale U18 rangliste.

I begge turneringer har Jeff måttet igennem kvalifikationen i single, og har været direkte inde i turneringen i double.

I Odense sluttede eventyret i single med et nederlag i 1.runde af hovedturneringen til Nordmanden Frederik Moe på 6-3, 3-6 og 6-4. En lang og sej kamp, hvor energien var høj, og viljen til at vinde udpræget hos begge spillere. I double blev det til et mere sikkert nederlag sammen med makkeren Rasmus Okkelse fra TCO på 6-0, 6-4 til et par fra Holland.

I Århus sluttede singleturneringen i kvalifikationsfinalen med et nederlag til Stijn Slump fra Holland på 6-7, 6-1 og 6-4. Endnu en lang og sej kamp, hvor begge spillerede kæmpede med alt hvad de havde for at vinde. Endnu engang var vejen ud af turnering i double knapt så lang, da Jeff sammen med makkeren Julius Gormsen fra KB, tabte 6-1, 6-1 til en amerikansk/australsk konstellation.

Desværre har de to uger ikke givet nogle af de eftertragtede point til verdensranglisten. Til gengæld har begge turneringer givet masser af erfaring, og troen på, at man kan blande sig også på dette niveau, hvor kampen om pointene er benhård. Efter planen byder efteråret også på nogle internationale turneringer både på hjemme og udebane.

Den kommende uge står på træning frem mod De danske mesterskaber i uge 28.