Juniorudvalget har i denne indendørssæson introduceret et nyt koncept – Junior søndag. Næste gang er søndag d. 29/11 kl. 10-12; tilmelding nedenfor. Men sæt også kryds i kalenderen d. 31/1 kl. 10-12 (med forbehold for ændringer). Er du 10 år og opefter, så er der nu mulighed for at komme ud og spille en masse tennis og møde nogle nye tennis venner. Planen er, at vi spiller en masse double kampe, hvor man hele tiden får ny makker og modstander – på den måde, lærer vi hinanden bedre at kende.

Du behøver ikke at være en rutineret turneringsspiller for at være med, men du skal helst kunne sætte bolden i gang i servefeltet (underhåndsserv er ok). De yngste spiller med grøn soft bold, og de ældste med normal bold. Alle spiller på fuld bane størrelse.

Vi mødes i Darup hallen kl. 9.45. Det koster 25,- at være med. Pengene medbringes kontant på dagen.

Der er plads til 16 spillere, og der kræves tilmelding efter først til mølle princippet. Tilmeldingen er bindende, da det er vigtigt, at vi ikke pludselig står og mangler en spiller. Så er du forhindret, skal du melde afbud hurtigst muligt!

Hvis I har spørgsmål, er I velkommen til at kontakte Juniorudvalget på juniorudvalget@roskildetennisklub.dk eller ringe til Lars på telefon 28494418.

Mange tennishilsner fra Juniorudvalget

Juniorlørdag tilmelding

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indtastninger Juniorlørdag tilmelding

    • Philip Hostrup Allerup
    • 2008
    • Wiliam thulin gregersen
    • 2009