Nu er programmet for både single og doublekampene i klubmesterskaberne for voksne klar. Programmet er blevet opdateret onsdag efter første version med nogle forkerte spilletider tirsdag.

De indledende kampe i single bliver afviklet 16. og 17. marts, mens doublerne bliver afviklet lørdag den 23. marts.

Der er finaler både i single og double lørdag den 30. marts.

Der har ikke været deltagere nok til alle rækker, men de berørte spillere er blevet orienteret.

Da der spilles korte kampe i indledende runder, spilles der også en bonus-række for dem, som taber i første runde. Alle kommer derfor til at spille mindst to kampe i klubmesterskabet.

Hver kamp i indledende runde er estimeret til at tage en time, incl 5-10 minutters opvarmning. Det betyder, at programmet kan rykke sig lidt, såfremt nogle kampe trækker i langdrag.

Vi ses på banen – og i sporvognen.

Steen Lindegaard

Her finder du siden med programmet samt reglerne for kampene afvikling.