Så er også de indledende runder i doublerækkerne spillet. De blev afviklet lørdag den 23. marts. Nu havde de fleste fået fat i regelsætter i DTF Next Gen Tennis, og at man også kunne spille bonus runder. Bonusrunderne blev vundet af Annika og Inge i DDB (billedet til højre), Vesle og Bo i MDB (billedet øverst) samt Phoung og Phi i HDB.

Mange kampe gik tre sæt og med tiebreaks. Dagens mest spændede kamp var semifinalen i Damedouble B mellem Anni Nielsen/Marie Hostrup og Pia Eriksen/Signe Müller. Tre sæt – tre tiebreaks, Pia og Signe havde to matchbolde men kiksede de afgørende smash, så rutinen sejrede og Anni og Marie kom i finalen.

I Damedouble C tabte Anette og Lotte også i tre sæt tiebreaks. Det tog åbenbart pusten fra dem, så de tabte også anden runde mod Tine og Henriette.

I Herredouble B var det lige ved, at Store Søren/Lille Søren overraskede sidste års mestre Jonas/Arne, Men Jonas og Arne red stormen af og vandt første sæt i tiebreak. Så havde mestrene læst spilet og hev andet sæt hjem 4-2, og dermed kom de i finalen. I den anden semifinale var det også lige ved, at veteranerne (60+), Torben og John, fik krammet på Bo Halberg og Morten BS. Men Bo og Morten fik stikket hjem med et tiebreak i 3. sæt.

I Mixdouble B skulle jeg selv spille, så jeg mistede overblikket over kampene, men Aksel Rasmussen var absolut ikke tilfreds med, at man måtte loppe fra side til side i B rækken – jeg mente ikke, det var decideret forbudt i henhold til reglementet, så Aksel og Karin tabte til Steen og Gitte-Maria.

Far og datter, kombien Jonas/Annika, skulle møde Anni/HH. Det gik ikke så godt, Anni/HH kom i finalen med 4-1,4-1. Til gengæld kunne Annika endelig komme hjem med fem kampe i benene. I den anden semifinale mødte Tina/Søren(lille) Steen/Gitte-Maria. Steen og Gitte-Maria kom i finalen 4-3(8), 4-2.

På lørdag den 30. marts spilles finalerne mellem kl 11 og 17 (ca), se finale-programmet for diverse kamptidpunkter. Finaler spilles efter old-school regelsæt: bedst af tre sæt, tiebreak til 7 ved 6-6.
Bemærk, at DS B er flyttet til kl 15.30 og MD B først startes kl. 16. På alle tidspunkter skulle der være både herre- og dame-spillere, single og double, så ligegyldigt hvor interessen er, skulle der være noget at kigge på.

Her kan du se siden med alle resultaterne.

Her kan du se finaleprogrammet til lørdag den 30. marts, senest opdateret 25. marts med flytning af en 40+ kamp mellem Steen Lindegaard og Morten Bech.

Vi ses i sporvognen.

Mvh Steen Lindegaard