Nye retningslinjer giver nye muligheder – og via en melding fra politiet kan vi nu åbne klubhusene på Dr. Sofies Vej og i Darup. Det vil sige, at det nu bliver muligt at komme på toilettet begge steder. Klubhuset ved udendørsbanerne i Darup bliver dog først åbnet, når det er blevet gjort rent. Det nåede vores rengøringsmedarbejder Marianne Christensen ikke, inden hun tidligere på foråret blev hjemsendt. Nu vender hun imidlertid tilbage og er klar til at gøre hovedrent i Darup – og derefter fast rengøring både i Darup og på Dr. Sofies Vej.

Bad og omklædning skal dog fortsat holde lukket, men det er tilladt at benytte klubhusene, hvis alle holder afstand og der max er 10 personer til stede.

Politiet skriver følgende på deres særlige Corona-side:

“Det er lovligt for tilknyttede klubhuse, herunder toiletter mv., til sports- og fritidsklubber, at holde åbent, forudsat at der ikke udøves sports- og fritidsaktiviteter i disse lokaler. Det er imidlertid Rigspolitiets vurdering, at badning og omklædning betragtes som en del af sports- og fritidsaktiviteterne, og omklædnings- og badefaciliteter skal derfor holdes lukkede.

Der må ikke afholdes eller deltages i arrangementer, begivenheder eller aktiviteter i eller ved et klubhus mv., hvor der er flere end 10 personer til stede.”