Den store finaledag i årets Klubmesterskab bød på mange spændende og seværdige kampe.

Kl. 10:00 startede løjerne med U12 single for drengespillere, U12 pigespillere og Herredouble B.
U12 Pigefinalen: Iben Lyme og Olivia Andersen spillede en meget lige og seværdig kamp med flot spil, der lover godt for fremtiden. Iben hev sejren hjem med 7/5 6/4 efter at have været bagud i store dele af både 1. og 2. sæt. Tillykke Iben.
U12 Drengefinalen bød også på jævnbyrdig tennis med mange tætte dueller, hvor hele banens geometri blev benyttet. Robert Lidholdt vandt kampen over Villads Nielsen 6/2 6/4.
Herredouble B bød på et meget lige 1. sæt, der blev hevet hjem med 7/5 af Vilhlem Vedel.Wedelsborg og hans makker Mikkel Stigaard og den nye eksotiske doublekonstellation med Andreas Quade og Jonatan Ussing. I andet sæt rev Vilhelm og Mikkel sig fri og hev mesterskabet hjem med 6/2. Tillykke!
I den første kamp kl. 11:30, fulgte Lisbeth Lyme i datterens fodspor og vandt +35 damsingle finalen med 6/4 6/4 over Veslemøy i en kamp, hvor overtaget vekslede fra side til side. Det var 2 til familien Lyme.
I Herresingle A viste en opsat Kim Sværbæk sig igen for stærk for Jeff Sørensen, men sikke en flot kamp! Jeff kom foran 2-1 da kampen måtte afbrydes pga. regn. En pause der bekom Kim bedst. Således vandt Kim 1. sæt 6/2. 2. sæt bød på endnu bedre og nervepirrende tennis, men Kim var super skarp på dagen og vandt 2. sæt 6/4. Tillykke med endnu et mesterskab til Kim S.

I Herresingle B finalen skulle to gode venner Simon Berthelsen og Mikkel Stigaard duellere. Det blev en tæt og flot spillet kamp. Mikkel hev 1. sæt hjem i tiebreak 7/6 og vandt også 2. sæt 6/4. En flot kamp af de unge spillere!
I mix B finalen blev Brian Nielsen og Bente Birk en for stor mundfuld for Annette Lykkemark og Kim Blicher. Brian og Bente hev mesterskabet hjem med 6/3 6/4. Tillykke til B & B!
Kl. 13:00 kørte alt efter planen for Solveig Kaas mod Ditte Pallesen i Damesingle B. Solveig Vandt endnu et flot klubmesterskab med 6/1 6/2. Flot sejr Solveig!

I herresingle U 14 mødtes den tredje finaledeltager med efternavnet Lyme; Hans Lyme og Joakim Abitz. Det blev en laang sej kamp, hvor drengene tydeligvis blev mere og mere trætte, jo længere kampen skred frem. Til sidst hev Joakim sejren hjem til og kunne bestige skamlen son vinder af sit første klubmesterskab.

I Damesingle A stod finalen mellem Mille Elsborg og Rikke Stokholm. Kampen bød på flot tennis med tempo og tryk på boldene. Mille var stærkest på dagen og vandt en flot finalesejr med 6/2 6/3. Tillykke med endnu et mesterskab.
I Damesingle C, stod dysten mellem 2 af klubbens ”nye” medlemmer. Og Sørme om ikke Lisbeth Gregersen kunne fejre sit første klubmesterskab efter mindre end et halvt år efter hun deltog i klubbens maj-kampagne for nye medlemmer. Det lover virkelig godt for fremtiden Lisbeth! Finalekampen mod Gitte Østerby Henningsen blev vundet 4/6 6/3 6/4.
I +35 Herresingle stod Jakob Holmgaard over for en stor mundfuld i den nykårede klubmester i Herresingle A; Kim Sværbæk, og mon ikke nervøsitet spillede ind i første sæt, der blev vundet af Kim i suveræn stil med 6/0. Herfra løsnede Jakob op og der blev pludselig kamp om pointene. Det holdt ikke til en sejr, men en flot afslutning af Jakob, der havde stor ære af 2. sæt, der blev vundet af Kim med 6/4. Tillykke til Kim med endnu et mesterskab.

I +50 Herresingle, stod dysten mellem Kurt Jensen og Vieslaw Starzycki. De to herrer, der har mange opgør på bagen, bød på vanlig flot tennis og til sidst kunne Kurt lade sig hylde for endnu et klubmesterskab med cifrene 6/2 6/3. Flot Kurt!
Da doublerne startede kl. 14:30 måtte undertegnede desværre forlade anlægget og kan derfor kun referere resultaterne:
Mix-double A Mille Elsborg og Jeff Sørensen vandt mesterskabet over Ditte Pallesen og Thor Sørensen
Damedouble A: Ditte Skaarup Jørgensen og Pernille Grønmark vandt et flot mesterskab over Charlotte Aaby Schmidt og Janni Tüchsen.

Herredouble A: Jeff Sørensen og Kim Sværbæk vandt et flot mesterskab over Kurt Jensen og Jakob Holmberg. Rent bord af Kim Sværbæk.

Damedouble B: Mette Prip Bonné og Margit Pedersen vandt endnu et flot klubmesterskab over Marie Schwartz og Gitte Martinussen.

Tak til alle deltager og tilskuere for en rigtig god turnering! På gensyn til næste år.

På turneringsudvalgets vegne.
Jonas Vestermann