Kære juniorer

Nu er det tid til at tilmelde sig årets indendørsmesterskab.

Igen i år afvikles alle kampe over en dag, lørdag den 14. marts, hvorfor hele dagen skal sættes af til kampe, hygge og fællesspisning. De første kampe starter kl. 9 og vi forventer at have afviklet de sidste kampe inden kl. 22. (Kampene for de yngste afvikles tidligt på dagen, så de ikke skal være oppe alt for længe). Juniorudvalget sørger for frugt og mad undervejs i turneringen, hvilket er inkluderet i deltagerprisen.

Sidste år blev et festfyrværkeri i flot tennis og spændende kampe, og vi håber, at endnu flere melder sig i år. Kampene afvikles i puljer, så alle spiller flere kampe i løbet af dagen. Vi opfordrer til at man både melder sig i single og i double, da det giver endnu mere tid på banen og mulighed for at prøve doublespillet af med sin makker. Har man ikke en makker, men ønsker at spille double, skal man skrive det under makker ved tilmelding, så forsøger vi at sammensætte hold.

Turneringen er for alle juniorer uanset niveau. Vi vil fordele spillere efter niveau, så alle får de bedste og tætteste kampe.

Da dette er en god mulighed for kamptræning, opfordres også nye spillere til at tilmelde sig.

• Tidspunkt: Turneringen afvikles lørdag den 14. marts 2020 kl 9-22
  • Pris: 50 kr. for single og 25 kr. pr. spiller i doublerækkerne. Deltagergebyr går til præmier og halløj. Pengene bliver senere opkrævet via bookingsystemet
  • Tilmeldingsfrist: 1. marts 2020

I kan tilmelde jer i følgende rækker:

• U8
  • U10
  • U12
  • U14
  • U16

og der er følgende kategorier i hver række

• A (Elite)
  • B (Øvede)
  • C (Nye spillere)

Er I tvivl om, hvilken kategori I skal tilmelde jer i, kan I skrive det under bemærkninger.

Har I spørgsmål, må I endelig kontakte juniorudvalget på juniorudvalget@roskildetennisklub.dk.

Nb: Da vi håber at rigtig mange vil melde sig, kan det blive til mange gode timer i hallen. Er der forældre, der har lyst til at bidrage med en kage på dagen, skal I derfor være meget velkomne.

Juniorudvalget

Ja, jeg vil gerne være med til klubmesterskaberne for juniorer lørdag den 14. marts 2020:

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

Jeg melder mig i følgende singlerække: Navn: Jeg melder mig i følgende doublerække: Makker (udfyldes kun ved tilmelding i double)
U14 single Laurits Barner Sarp U14 double Er der mon en ledig?
U12 single Maja Pinholt U12 double Philip
U12 single Nicklas Flemming Nyrop