Så er fristen for tilmelding til de voksnes klubmesterskab overstået. Det skete søndag den 20. august kl. 20.

Nu går arrangør og medarrangør Aksel Rasmussen og Kurt Jensen i gang med at planlægge spilleprogrammet. Starten går i weekenden 2.-3. september.

Herunder kan du se nyheden om klubmesterskaberne, der blev sat på frem mod tilmeldingsfristen den 20. august.

RTK’s helt store klubbegivenhed, klubmesterskaberne, er nu klar til at modtage tilmeldinger. Det er rækker i single og double for alle niveauer – fra vores elitespillere til nyeste begyndervoksne. Jo flere, der er med, jo sjovere er det.

Singlekampene afvikles som bedst af tre sæt – i doublerne spiller man dog matchtiebreak til 10 point, hvis det står 1-1 i sæt.

Du kan melde dig i op til tre rækker, så kom endelig ud og spørg andre, om de vil spille double – det kan både være dame-, herre- og mixdouble.

Der er tre styrkeniveauer, A for de bedste, B for de mellemstærke og C primært for begyndere og let øvede. Hertil kommer, at der er særlige rækker i single for +50 og +60 spillere.

Forhåbentlig bliver vi rigtig mange tilmeldte. Kampene bliver primært afviklet i weekenderne 2.-3. september + 9.-10. september, men der er også sat hverdage af til disse kampe.

På siden med klubmesterskaberne kan du både se spilledage, mere information om turneringen og tilmeldingsformularen.