Så er der gjort klar til klubmesterskaberne indendørs, der bliver afholdt mellem fredag den 13. april og søndag den 22. april, hvor der er finaler.

I første omgang er tilmelding gjort klar til mesterskaberne for voksne – senere kommer juniorudvalget med juniorernes mesterskaber.

Seniorkampene afvikles bedst af tre sæt – med matchtiebreak til 10 i et evt. tredje sæt (man skal vinde med to overskydne point).

Der er rækker for alle aldre og styrker – også begyndere. Bemærk, at double C rækkerne også er åbne for spillere på 60 år eller ældre, der ikke er turneringsspillere eller på niveau med disse.

Vi håber, at så mange som muligt har lyst til at være med.

Her kan du se siden med mere information og tilmelding om klubmesterskaberne for voksne.

Tilmeldingsfrist er flyttet til tirsdag efter påske, den 3. april kl. 17. Det tidspunkt er nu overskredet, og tilmelding er derfor slut.