Nu kan du se, hvem du skal møde i klubmesterskaberne – hvis du altså har nået at melde dig til.

Her finder du siden med program, regler og indberetning af resultater.

Her kommer den korte version:

• Finaledagen er flyttet til lørdag den 15. september
  • Alle indledende kampe til og med semifinaler spilles i weekenderne 1.-2. + 8.-9. september
  • Hvis du har brug for at flytte en kamp og kan blive enig med modstanderen, så er der en procedure for, hvordan I booker og giver turneringsledelsen besked, så jeres oprindelige banetid kan blive annulleret
  • Der spilles bedst af tre sæt – med matchtiebreak til 10 i 3. sæt
  • Der er ca. 120 deltagere

Da vi erfaringsmæssigt ved, at alle ikke kan spille på de angive tidspunkter, kan man selv aftale et andet tidspunkt, hvorefter hver spiller booker en time med det særlige nummer, 6386 (Klubmesterskab ude), således at man har to sammenhængende timer. Få spillet disse kampe før næste kamp på planen skal afvikles. Husk at indrapportere resultatet umiddelbart efter kampen, så vi har et overblik over udestående kampe og kan frigive baner hvis ikke de skal bruges, siger Steen Lindegaard, der arrangerer klubmesterskaberne sammen med Kurt Jensen.