Tilbage til Klubmesterskaber

Finaledagen lakker mod enden og i modsætning til de sidste par dage, så var vejret mere med arrangørerne på finaledagen – om end det dog var været lidt koldt og blæsende.

I alt 15 rækker skulle finde deres vinder, så der var fuldt program, og på trods af at et par af finalerne blev vundet uden kamp pga. skader, så var der kampe på anlægget hele dagen.

Kl. 10 lagde Herresingle A, damesingle A og damesingle C ud, og med det samme stod det klart at vinde på tværs af banerne, ville komme til at drille alle deltagerne.
I Herresingle A skulle Matttias Bülow prøve at afbryde 5 års sejrsrække fra Kim Sverbæk, der har været mester siden 2007 (!), og det var en kamp der tæt fra starten af. Lange partier hele vejen igennem, men med Mattias som skarpeste duellant. 4-0 føringen blev dog næsten indhentet, men et break ved 5-4 gav Mattias sættet 6-4. Andet sæt mindede meget om 1. sæt – Mattias i teten, dog med Kim der ikke gav sig så let. 2. sæt blev dog igen vundet 6/4 og 5 års tørke og en 7-0 statistik til Kim over Mattias blev reduceret til 1-7.

I damesingle A var Sophie Winge, der har været væk fra tennis i et par år, tilbage på banen, og tilbage i finalen i pigernes bedste række. Her stod Thao på den anden side af nettet, og efter en lang dyst kunne Sophie trække sig tilbage som sejrsherre med 7/5-7/5. Thao havde ellers mulighederne i 2. sæt, men foran 5-2 kom gummiarmen frem, og Sophie tog kampens sidste 5 partier.
I Damesingle C vandt Margit Pedersen 6/2-6/2 over Eva Sørensen.

I Yngre Old Boys var Aksel Rasmussen i finalen mod Søren Skive, og de to gav hinanden – som de foregående år – kamp til stregen. 3 sæt skulle der til før at Søren Skive kunne kalde sig vinder med 7/5-4/6-6/3. Også i Mixdouble B kunne Søren kalde sig vinder sammen med Ellen Grønvald. Lørdag spillede de mod Anni Nielsen og Hans-Henrik Bülow, der dog var uden chance, og i puljen måtte tage til takke med 3. pladsen.

Mixdouble A var der også puljekampe til deltagerne. Anne Casals og Kurt Jensen mødte Søren Jessen og Solveig Kaas, der stillede op sammen efter at Peter Karlsen måtte trække sig med en knæskade inden turneringsstart. Finalen var dog en hurtig affære hvor det sammenspillede makkerpar Kurt og Anne kunne trække sig sejrrigt tilbage. Efterfølgende vandt Kurt også Herresingle Vet. +55, da han besejrede Jens-Erik Skau. I den sidste Veteran-række, nemlig +45, vandt Søren Jessen over Aksel, der var fysisk udmattet efter en lang turnering og en lang 3-sæts kamp lige inden denne finale.

Damedouble A var en af finaledagens længste kampe, og her Anni Nielsen/Karen-Marie Olsen god modstand til Anne Casals/Solveig Kaas. Bagud 4-1 i første sæt, kom Anni og Karen-Marie tilbage, men tabte sættet 6/4. Igen i 2. sæt kom de to bagud, denne gang 4-0, før Karen-Marie kick-startede deres comeback med et rent serveparti. De fik fremtvunget en tie-break, som de også gik hen og vandt, og kom stærkt fra start igen i 3.sæt. Tie-Break skulle der til igen, men denne gang var det Solveig og Anne, der var skarpest, og tog sejren 6/4-6/7-7/6. Også Damesingle B skulle afgøres med en tie-break i 3. sæt, og her var Kathrine Knygberg skarpest i 3. sæt. Kampen mod Sille Kjærsgaard endte 6/7-6/2-7/6 til Kathrine.

Dagens sidste finale var mellem Jakob Holmgaard og Kristian Strunch i Herresingle B, der havde rykket deres finale til kl. 16. Dette gjorde at der var kampe i gang fra kl. 10 morgen til klubfesten lørdag aften kl. 18.00, og super god stemning på anlægget hele dagen. Dagens sidste finale blev også en af de mest velspillede mellem to spillere, der stod rigtig godt til hinanden. 3 sæt, 2 timer og masser af flot tennis blev det til. Jakob blev vinderen af dagens sidste finale med cifrene 6/7-6/4-6/2.

Af øvrige resultater vandt Margit Pedersen og Steen Lindegaard uden kamp i Mixdouble C.
I Herredouble A blev der også kun spillet en kamp ud af 3 mulige, da Kasper Vikke og Michael Fink måtte trække sig. Den eneste spillede kamp var mellem Aksel Rasmussen/Gary Banta og Daniel Thomsen/Søren Solborg, og her var Søren og Daniel skarpest og vandt 6/4-7/5.

En kæmpe tak til Aksel Rasmussen, arrangør af klubmesterskaberne og årsag til at der de sidste to uger, har været masser af tennisspil, glæde, hygge og aktivitet på banerne!

Tillykke til finalisterne!

Tilbage til Klubmesterskaber