Vil du med i biografen og se tennisfilm?

Så får du muligheden søndag den 1. oktober kl. 9-12.

I samarbejde med Kino Ros Torv har vi reserveret plads til en helt særlig RTK-forevisning af tennisfilmen “Borg”. Den har premiere torsdag den 14. september, og den 2. oktober er der altså en helt særlig RTK-forestilling. Arrangementet bliver gennemført, hvis der senest fredag den 22. september er mindst 75 tilmeldte. Torsdag den 21. september kl. 10 er der solgt 28 billetter.

Prisen er også særlig – nemlig 75 kr. pr. person (samme pris for børn og voksne). Du kan også købe popkorn og sodavand til en reduceret pris.

Der er tilmelding og betaling via bookingsystemet. Du skal logge ind for at finde tilmeldingen. Alle RTK’ere er velkomne – inklusiv familie og venner, så du kan sagtens bestille til hele familien på én gang. Du vælger antal billetter og antal popkorn-menuer og betaler så.

Filmen starter senest ca. 9.45, men vi mødes kl. 9, hvor kiosken også har åben. Som normalt i biografen må vi ikke selv medbringe slik og drikkevarer.

I første omgang kom vi til at skrive den 2. oktober. Det er søndag den 1. oktober.

Om filmen

Filmen ‘Borg’ handler om Wimbledon-finalen i 1980 og følger tennis-rivalerne Björn Borg og John McEnroe.

Kampen er ikke kun en sportslig dyst af de helt store. Det er også et møde mellem to yderst forskellige personligheder.

Borg er forsvarende mester og står over for at kunne sætte rekord med fire Wimbledon-sejre på stribe. Svenskeren er således favorit. Han viser sjældent følelser udadtil, men bag facaden kæmper stjernen med sin temperamentsfulde fortid.

Amerikanske McEnroe er en anderledes følelsesbetonet type, der skælder ud på dommere, publikum og modstandere, hvis ikke spillet går i hans retning. Selv om han nedlægger den ene modstander efter den anden, har McEnroe altid tilskuerne mod sig.

‘Borg’ er skildringen af to sportsmænd og deres indre kampe frem mod den legendariske finale, der stadig står som et højdepunkt i tennishistorien.