Lørdag den 18. marts afvikles de åbne sjællandsmesterskaber i skumtennis i Glostrup.

Det vil vi gerne lave en klubtur ud af – både for børn og voksne – så derfor tager træner Alexander Hansen med ind til stævnet, der afvikles over en hel dag.

I skal tilmelde jer hver især via dette link: https://sltu.halbooking.dk/proc_intro.asp.

Efterfølgende vil vi imidlertid bede jer om OGSÅ at udfylde nedenstående formular, så vi her i klubben kan danne os et overblik over, hvor mange der tager derind.

Bemærk: Det koster 100 kroner at tilmelde sig – penge som I betaler i forbindelse med tilmelding. Hvis I udebliver – uanset årsag – så kommer der en regning på 200 kr. Disse penge opkræver arrangørerne af Roskilde Tennis Klub, men denne regning bliver efterfølgende sendt videre til jer. Vi håber ikke på afbud – men sker det, så er det her altså betingelserne. Vi vil som klub ikke stå for udgiften for betaling ved afbud.

Her kan du se indbydelsen.

Vi håber på en fantastisk tur – og det er altså både for børn og voksne. Her kan du læse en beretning fra Jonas Vestermann – han spillede selv sidste år, og det samme gjorde hele familien.

Stævnet i Glostrup er Danmarks største skumtennisstævne. Det bliver en fest, så meld dig til og tag vennerne med. Det bliver noget af en logistik at holde styr på spillerne i Glostrup i tre haller, men Alexander Hansen vil altså være til stede og gå rundt og hjælpe. Er der nogen, der har et flag eller lignende, Alexander kan gå med, så giv gerne lyd.

Ja, jeg har tilmeldt mig skumtennisstævnet i Glostrup lørdag den 18. marts:

Her kan du se, hvor mange der har tilmeldt sig. Listen bliver løbende ført ajour. Kan du ikke se dit navn umiddelbart efter du har udfyldt formularen og trykket på send, så gå ind på siden igen:

• Oscar Handberg Lund
    • Daniel Holm Stubkjær