Er du i tvivl om noget omkring booking af baner, aktiviteter, dit medlemskab, kontingent eller lignende. Savner du nogen at spille med? Eller har du andre spørgsmål?

Så er du velkommen til åben kontortid mandag den 25. maj kl. 16-18 på Dr. Sofies Vej.

Her sidder jeg klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig på det. Det gælder nye medlemmer, men også alle andre.

Du er også velkommen til at kontakte mig på andre tidspunkter, men nu er der en mulighed for, at vi kan tale sammen på “face to face”.

Har du spørgsmål om træning, så kan jeg godt svare på generelle spørgsmål, men har du specifikke spørgsmål om træning, så skal du tage kontakt til træningschef Sisse Folmø.

Henrik Overgaard Pedersen, klubmedarbejder

PS: Billedet er fra et tidligere grill-arrangement – jeg byder dog ikke på pølser eller grillede asparges på mandag 🙂