Så er den nye udfordringsliste startet.

18 mænd og kvinder var med til starte listen, da de kæmpede mod hinanden i tre kolde og blæsende timer.

Formålet var, udover spil, hygge og samvær, at danne en “hvem-slår-hvem-liste” for singlespillere. Nu er listen opdateret og alle inviteres hermed til at udfordre en rival på listen.

Alle voksne er velkomne til at være med – uanset styrke.

Her kan du se udfordringslisten – spilleregler, hvordan du udfordrer og indberetter resultater samt ikke mindst, hvem der er på listen lige nu og godt kunne trænge til en udfordring :-). Et helt nyt medlem, Henrik Kolind, er lige nu nr. 1 hos herrerne, mens Eva Jensen er nr. 1 hos damerne.

Udfordringskoordinator er Helle Michaelsen – men hun overvåger blot, at altid går rigtigt til og flytter rundt på spillerne og opretter nye på listen. Spillerne klarer selv udfordring, tage kontakt til modstanderen, banebooking og efterfølgende resultatformidling.

Her kan du se billeder fra udfordringsdagen: