Det er ikke så lunt, som vi havde håbet, men Store Åbningsdag bliver gennemført med aktiviteter hele dagen. Fra kl. 11 til 13 er alle velkomne. Her serveres pølser og lidt at drikke. Flere medlemmer bager også kager, som de tager med. Der er taler og overrækning af priser ved middagstid.

RTK har lige tegnet en ny aftale omkring bolde og tøj, og måske har den nye tøjleverandør vareprøver med. Der bliver senere mulighed for selv at bestille. Klubbladet Netop er også trykt og bliver udleveret på Store Åbningsdag.

Ikke alle baner bliver brugt til aktiviteter hele tiden, så tag gerne ketsjer med og spil, når der er ledigt.

Programmet for dagen:

Der serveres kaffe og saftevand i klubhuset – Tina Dilling, Bitten Petersen, Liselotte Boas og Anni Nielsen sørger for forsyningerne

• Kl. 11: Grillen kører, og der serveres pølser og brød (John Larsen og Anders Mouritsen er grillmestre)
  • Kl. 12: Formandens tale og afsløring af årets priser – flaget hejses os sæsonen “skydes” officielt i gang
  • Kl. 13: Junior aktiviteter på alle baner under ledelse af Alexander Hansen

Der serveres kage og lidt boller i køkkenet. Måske er der også lidt om formiddagen. Kagebagerne er: Vesle, Tina og Ella Dilling, Sophia Bang, Connie Thomsen, Bertram Damgaard Poulsen, Liselotte Boas, Line Michaelsen og Gitte Henningsen

• Kl. 14.30-16.30: Åbent hus for potentielt nye medlemmer i RTK. Begynderudvalget for voksne og juniorudvalget tager imod. Trænerne Sisse Folmø og Alexander Hansen er også til stede