Peter Madsen
Formand
formand@roskildetennisklub.dk
23 31 27 83

Ansvarsområder: Bestyrelsesmøder, generalforsamling, personaleansvarlig, eksterne samarbejdsparter (Roskilde Kommune, DTF, Tennis Øst, RIU, DGI mv.), RTK’s kommunikation, haludvalg, sponsorudvalg.

Anja Kostecki
Næstformand og ansvarlig for elite- og talentudvikling
naestformand@roskildetennisklub.dk
60 37 30 18

Ansvarsområder: Stedfortræder for formand, talentfulde juniorspillere, lokalt prioriterede idrætsgrene i Roskilde Kommune, overgang fra junior til ungsenior og fra ungsenior til senior.

Hans Henrik Bülow
Kasserer
kassereren@roskildetennisklub.dk

Ansvarsområder: Budget og regnskab, opfølgning på indtægter og udgifter over for bestyrelse og udvalg, lokaletilskud og andre offentlige tilskud, godkender udbetaling af udgifter lagt til betaling i RTK's netbank, klubbens bogholderi

Jonas Vestermann
Ansvarlig for juniorområdet
junior@roskildetennisklub.dk
21 58 68 58

Ansvarsområder: RTK's samlede tilbud til børn og unge under 18 år, herunder aktiviteter for alle alderskategorier + tilbud og aktiviteter for talenter, RTK's generelle træningstilbud til juniorer (i samarbejde med træningschef), få børn til at deltage i turneringer og spille kampe, rekruttering og fastholdelse, afholdelse af juniorturneringer i RTK og klubbens juniorhold.

Søren Peter Elkjær
Ansvarlig for klubbens anlæg
anlaegsudvalget@roskildetennisklub.dk
21 46 21 62

Ansvarsområder: baner og anlæg (indendørs og udendørs), klubhuse (indretning og faciliteter), træningsfaciliteter og udstyr (i samarbejde med træningschef), skiltning og opslagstavler, Opstart og nedlukning af klubbens anlæg før og efter sæsonen (herunder forårsrengøring), ansøgning om kommunale tilskud til anlægsprojekter, banemand, rengøringsmedarbejder, 100-års jubilæum.

Peter Sigdal
Hold og turnering
sigdals@gmail.com
60 60 03 30

Ansvarsområder: 1.-4. hold damer og herrer + veteraner, deltagelse i individuelle turneringer (Tennis Øst mesterskaber + DM), RTK's træningstilbud i samarbejde med træningschef, camps og træningsture i ind- og udland i samarbejde med træningschef, træneruddannelse, dommere og referees, dagligt ansvar for træningschef og det øvrige trænerteam.

Pia Winther Eriksen

pia123winther@yahoo.dk
28 49 04 64
Henrik Gøtke

Henrik.Goetke@dk.dsv.com
27 21 30 20