Kontrakterne på de faste banetimer indendørs er på vej ud. De vil blive sendt ud i løbet at Juli, og vil have forfald ca. den 20 august. Ved du allerede nu, at du ikke ønsker at forlænge din time fra sidste vinter, så giv gerne besked om dette til Emil@Roskildetennisklub.dk, således at andre kan få gavn af timen.

Der er i en anden nyhed informeret om, at der i den kommende vintersæsonen vil være billigere banepriser på ydertidspunkter. I denne forbindelse vil det være muligt, at få en fast banetime til en pris af 1700 kr. for hele vintersæsonen. Er du interesseret i at oprette en ny kontrakt på en fast banetid på et af disse tidspunkter, kan du kontakte klubben på ovenstående mailadresse.

Se nyhed om billigere priser på ydertider.

Ventelisten

Det er fortsat muligt at skrive sig på venteliste til en fast kontrakttime. Ventelisten er pt. ikke særlig lang, og der er altså en reel mulighed for at få en time, såfremt der kommer opsigelser af de nuværende banekontrakter.

Du kan læse mere om reglerne for notering på ventelisten HER. Bemærk, at man skal være 4 personer før man kan komme på venteliste til en kontrakt.

Vil du noteres på ventelisten så skriv en E-mail til Emil@Roskildetennisklub.dk,