Efter 65 år som medlem af Roskilde Tennis Klub fik Lasse Byberg en fornem udnævnelse ved Store Åbningsdag lørdag den 27. april.

Lasse blev kåret til æresmedlem for utallige års utrættelig indsats for Roskilde Tennis Klub. Lasse har siddet i rigtig mange udvalg, han har siddet i bestyrelsen, han har været klubbens forretningsfører og han styrer fortsat trofast hver eneste uge året rundt Torsdagstennis, selv om han selv ikke længere er med til at spille. Lasse er også uddannet referee og stiller derfor ofte op og leder slagets gang, når vores divisions- og ligahold spiller på hjemmebane.

Derfor blev der klappet ihærdigt, da Lasses navn blev udråbt blandt de ca. 100 medlemmer – og en hund – der var mødt op på Store Åbningsdag.

Lasse skriver sig derfor ind i historien som en af i alt 13 æresmedlemmer i RTK’s 98-årige historie.

De øvrige, nulevende æresmedlemmer er: Jacob Müller (udnævnt i 2007), Bo Markvardsen (i 2008), Palle Aagaard (i 2014), Hans Henrik Bülow (i 2016) og Lasse Byberg (i 2019).

Her finder du listen over RTK’s æresmedlemmer.

Formand Peter Madsen på bestyrelsens vegne for overrækkelsen – og alle tilstedeværende medlemmer på Store Åbningsdag stillede sig sammen med Lasse op til fælles fotografering.