2013 Aabning 013Lørdag den 29. april bliver den helt store dag i Roskilde Tennis Klub.

På dagen er der stort åbent hus for børn og voksne, og samme dag bliver samtidig en stor dag for medlemmerne med aktiviteter for alle medlemsgrupper.

Der er åbent hus for nye kl. 14.30-16.30 – og alle er velkomne. Her bliver der mulighed for at spille lidt under vejledning og samtidig høre noget om klubben og den kommende sommersæson. Vi ser frem til, at rigtig mange kommer på besøg. Juniorudvalget og begynderudvalget for voksne med diverse hjælpere stiller op for at svare på spørgsmål og for at få spillet til at glide på banerne.

Her kan du læse mere om åbent hus på Tennissportens Dag.

For medlemmerne sker der noget fra tidlig morgen til hen på eftermiddagen. I løbet af dagen vil der hele tiden være aktivitet i og omkring klubhuset. Det kommer der mere om senere. På banerne kommer der en motionistturnering for voksne om formiddagen – du kan allerede melde dig nu. Og om eftermiddagen vil der være blandede junioraktiviteter for alle fra 6 til 18 år. Der bliver lavet forskellige konkurrencer og spil på alle banerne kl. 13-14.30 – det skal nok blive sjovt.

Ved middagstid åbner sæsonen officielt med formandens tale og uddeling af diverse ærespriser.

Der bliver grillet pølser, bagt kage og serveret drikkelse til alle. Alt dette kræver nogle hjælpere. Det samme gør åbent hus arrangementet, turneringer og øvrige aktiviteter. Så vi håber, at mange vil assistere en time eller to i løbet af dagen.

Her kan du læse mere om Store Åbningsdag.