Lørdag den 2. maj er der Tennissportens Dag med åbent hus for både nye børn og voksne. Her i Roskilde Tennis Klub kan du møde op mellem kl. 13 og 15 på Dronning Sofies Vej 10, hvor vi står klar til at tage imod.

Men også en række andre af vores nabo- og venskabsklubber i og omkring Roskilde holder også åbent hus lørdag den 2. maj. På fanerne herunder kan du finde din egen lokale klub og læse mere om, hvor og hvornår der er åbent hus der. Der kommer annoncer i Roskilde Avis på vegne af alle klubberne – sandsynligvis 22. og 29. april.

Kom bare, du behøver ikke tilmelde dig på forhånd.

Åbent hus for både børn og voksne lørdag den 2. maj på Dr. Sofies Vej 10 i tidsrummet kl. 13-15

2014 Marathondogn 113Børn og unge 6-18 år: Kom og prøv at spille på vores baner for at se, om tennis er noget for dig. Vi har ketsjere, du kan låne på dagen, og vores trænere sørger for at styre slagets gang. Du kan også få mere at vide om vores gode klub, hvor vi i forvejen har mange børn, der spiller.

Voksne: Også de voksne kan få lov at spille på banerne, og der vil stå rutinerede medlemmer klar til at svare på spørgsmål. Både begyndere og erfarne er meget velkomne. Har du spillet før, så få en snak om mulighederne, der passer lige præcist dig. Vi har medlemmer og aktiviteter for spillere på alle niveauer uanset om du er mand eller kvinde.

Særligt introtilbud til voksne: Er du begynder eller har du holdt mange års pause, så har vi et særligt introduktionstilbud med træning og spil i hele maj måned for kun 300 kroner. Også det kan du få mere at vide om ved Åbent hus, men her kan du allerede nu læse mere og tilmelde dig.

Vi glæder os til at se dig til vores åbne hus, som finder sted samme dag, som vi officielt åbner vores hyggelige anlæg for sæsonen.

Her kommer der information, lige så snart klubben er klar med de rigtige praktiske oplysninger.

Tennissportens Dag: 2. maj fra kl. 14.

Adresse: Hestemarken 1, Gundsølille.

Hjemmeside: www.gsgif.dk/tennis.

Kontaktpersoner:
Jeanette Dannow (formand) tlf. 46786031
Gurli Vittrup (kasserer) tlf. 20198065
Claus Borup (sekretær) tlf.40736009

Tennissportens Dag: 2. maj fra kl. 12.00.

Adresse: Herslevvej 23, Trællerup (ved Trælleruphallen), 4000 Roskilde.

Hjemmeside: www.gevningeiftennis.dk

Kim Svendsen: mob: 2758 2888, E-mail: formanden@gevningeiftennis.dk

Tennissportens Dag: 2. maj kl. 10-14.

Adresse: Ramsømaglevej 19, 4621 Gadstrup

Hjemmeside: www.gadstruptennis.dk

Kontaktperson:
Niels Christiansen: Tlf. 20 93 91 20, E-mail pernille-niels@mail.tele.dk.

Tennissportens Dag: 2. maj fra kl. 10-13.

Adresse: Lindevej, Viby Idrætscenter, Viby Sj.

Hjemmeside: www.ramsoetennis.dk/

Tennissportens Dag: 2. maj fra kl. 14-18.

Adresse: Engtoften 24, Osted, 4320 Lejre.

Hjemmeside: www.oif.dk

Kontaktpersoner:
Albert Hansen på Telefon: 20601564 og E-mail: bax@danskeforsikring.dk.

Tennissportens Dag: 2. maj fra kl. 14.00-16.00.

Adresse: Klostergårdsvej 66 A, 4320 Lejre..

Hjemmeside: www.lejretennis.dk

Kontaktperson:
Per Gerner Larsen på E-mail: pergerner@gmail.com.