Lyset i RTK-hallen er fortsat ikke helt godt, efter vi i august skiftede over til LED-lys. Specielt på bane 3 er der ofte for lidt lys på og/eller det står og flimrer. Samtidig er lyset ikke så ensartet på banerne, som vi var stillet i udsigt.

Tirsdag den 12. november 2019 kommer elektrikerne derfor igen – og prøver denne gang med en ny måde at styre lyset på.

Det betyder, at de skal op i loftet til hver enkelt lampe og for at det kan lade sig gøre, har vi været nødt til at aflyse Tirsdagstennis + nogle kontrakttimer + noget træning. Hallen er lukket mellem kl. 6 og 15. Dog bliver træningen kl. 7-8 gennemført på bane 3-4, mens elektrikerne er i gang på bane 1-2.

Allerede mandag eftermiddag kommer elektrikerne med den lift, de skal bruge dagen efter.

Oplever du udfordringer med lyset inden tirsdag, så kan du gå ind i teknikrummet og manuelt skrue op for lyset. Det sker på kontakter, der hænger på væggen til højre for døren, når du kommer ind i rummet. Disse kontakter virker ikke helt som de skal endnu, men du må gerne prøve dig frem. Der er fire hjørner på hver af de knapper, der er tilknyttet banerne.

  1. Øverst til venstre: Slukker lyset
  2. Øverst til højre: Tænder normalt lyset til det daglige niveau
  3. Nederst til venstre: Tænder lyset til lysstyrke 2, som er højere end normalt
  4. Nederst til højre: Tænder lyset til lysstyrke 3, som er meget højere end normalt

Det kan blive nødvendigt at bruge funktionen nederst til højre, da valgmulighed 2 og 3 ikke fungerer optimalt. Det kommer forhåbentlig til at ske efter på tirsdag.

Det er anlægsudvalget og formand Søren Peter Elkjær, der har kontakt til elektrikerne.