Maj intro kampagnen 2016 er en succes !

55-60 potentielle nye medlemmer har muntret sig og fyldt anlægget på Dr. Sofiesvej til bristepunktet. Alle 7 baner har været booket for kunne rumme denne fantastiske tilslutning.

Vejret har været med os dette år og solen har skinnet fra en skyfri himmel i hvert tilfælde de første par søndage, og det er jo alt andet lige sjovere at spille i solskin end regnvejr.

Der er blevet spillet primært på begynder niveau og skumboldene er blevet brugt flittigt. Der er også mere øvede spillere, der har spillet før måske som barn eller ung, som igen har lyst til at prøve kræfter med tennissporten. Der er blevet gået til den med sved på panden og smil på læben.

Maj-kampagne 2

Tusind tak til alle de frivillige igangsættere, der har hjulpet med træningspassene på banerne og har gjort det muligt at give de nye en god oplevelserne såvel på banerne og til den efterfølgende kaffetår med snak, grin og spørgsmål. Uden jer var det bare ikke gået eller have været muligt at stable dette arrangement på benene.

Vi håber at de øvrige medlemmer vil være med til at byde de nye velkomne og hjælpe dem lidt på vej, hvis der er spørgsmål eller blot give et lille hej, så de føler sig velkomne her i vores fantastiske klub.

Begynderudvalget