Der har åbenbart været tvivl om maleaftenen tirsdag bliver gennemført eller ej, for en ukendt person har været inde og skrive en tilmelding med teksten “det blir regnvejr så det blir ikke til noget”.

– Det er ikke mig, der har skrevet det. Jeg så det også selv her til morgen, lyder den første reaktion fra banemand Kurt Jensen, der stadig håber på, at 10-15 personer har lyst til at hjælpe to timer med at male tirsdag fra kl. 17.30.

– Vejret er jo lige nu lidt fugtigt, men vejrudsigten ser ok ud til tirsdag. Det er jo fortrinsvis lodrette flader, vi skal male, så jeg ser ingen grund til at aflyse. Skulle vejret ændre sig og der er udsigt til regn, så lægger vi en meddelelse her på hjemmesiden tirsdag inden kl. 15, om maledagen gennemføres eller ej, fortæller Kurt.

Det er træværket omkring banerne på Dr. Sofies Vej, der skal males – og så mangler der et par “dommertårne”, som på grund af for lidt maling ikke blev nået i tirsdags, hvor 31 medlemmer var mødt op for at hjælpe med at gøre i stand.

Her søndag formiddag er der fire tilmeldte. Det vil være rigtig dejligt med 10 mere – børn er også velkomne. RTK byder på pizza til interesserede kl. 19.30, når vi er færdige med at male.

Se information og tilmelding.

På billedet svinger Kurt selv penslen med svenskrød…