31 dejlige mennesker hyggede sig med at gøre baner, klubhus og udenoms arealer klar tirsdag den 21. april. 25 voksne og 6 børn fik fejet fliserne, fjernet mos, malet dommerstole og bænke, renset tagrender, støvsuget og vasket i klubhuset, stillet borde og stole på plads og fik startet på maling af træværket omkring banerne. En super aften med rigtig god stemning og med repræsentanter fra både juniorer, ungseniorer, holdspillere, motionister og pensionister. Alle aldre var repræsenteret.

Vi nåede rigtig langt, og du kan se, hvad der skete på billederne nedenunder.

Vi nåede faktisk så langt, at vi synes, det ville være synd, hvis vi ikke fik malet det sidste træværk, så vores klubhus og baner kommer til at stå rigtig smukt hele sommeren.

Så da aftenen var omme, besluttede vi at indkalde til et par hurtige timers maling tirsdag den 28. april kl. 17.30-19.30. Igen byder vi på pizza.

Denne gang handler det først og fremmest om maling – og er vi 10-20 til stede, så er det hurtigt overstået. Så hvor vil det være dejligt, hvis du vil male et par timer sammen med RTK. Tag gerne børnene med – det er faktisk rigtig hyggeligt, hvis vi kan samle flere RTK-generationer.

Du kan tilmelde dig på fanen herover.

Henrik Overgaard

Her kan du tilmelde dig malerdagen den 28. april på Dr. Sofies Vej kl. 17.30-19.30.

Ja, jeg vil gerne hjælpe med at male:

Indtastninger Anlæg Forårsrengøring Darup - tilmelding

• This form does not have any entries yet.