Anlægsudvalget havde søndag samlet et malerhold på ca. 10 personer, der virkelig gik til den i opholdslokalet i RTK-hallen, i daglig tale kaldet “Sporvognen”.

Udvalget havde besluttet, at med det nye gulv så skulle “Sporvognen” også have en opfriskning, så næste gang I kommer i hallen, vil I bemærke, at der er blevet lidt lysere.

Anlægsudvalget har de sidste år gennemført adskillige forbedringer både på Dronning Sofies Vej samt på udendørsbanerne i Darup og også i RTK-hallen.

Her er nogle eksempler:

• Maling af klubhusene på Dr. Sofies Vej indendørs plus nye møbler og inventar samt nyindretning
  • Forbedring af bade- og toiletfaciliteter på Dronning Sofies Vej
  • Forbedring af klubhus- og køkkenfaciliteter udendørs i Darup
  • Oprydning i hallen og ny væg ind til bane 3

Derudover er der det helt nye gulv, som det specielt nedsatte haludvalg har stået for.

Hertil kommer de løbende forbedringer, som klubbens banemand, Kurt Jensen, går og klarer for os i hverdagen.

Der er i øvrigt mindst en overraskelse mere på vej ude i “Sporvognen”, igen anført af anlægsudvalget. Vent i spænding …

Herunder kan du se billeder fra maledagen – her her kan du se, hvem der er medlem af anlægsudvalget.

Udover dem på gruppebilledet var der flere, der hjalp undervejs. Flere deltog før eller efter træning/spil, da der samtidig med malerarbejdet var fuld gang i alle baner.