Hallen trænger til at få malet bagvæggen, og inden de nye softcourt gulv lægges, vil vi male bagvæggen så ALT er lækkert til indendørs sæsonnen.

Vi er godt igang med malerarbejdet og det skrider godt frem i den nye farve (altså ikke grøn bagvæg mere!!)

Der var 9 personer der hjalp med at få hallen ryddet – tusinde tak for Jeres hjælp. Tæppet er nu taget af og sandet er fejet ud af hallen og vi ser nu på den pæne “asfalt” indtil gulvet lægges på fra 18. juli.

Vi har en enestående mulighed for at få bagvæggen malet (“servefelt” synet som i dag er støvet grønt), inden det nye softcourt gulv lægges på, uden vi behøver at tænke på at få klatter på gulvet. Der er 24 fag imellem hver træsøjle, og vi forventer at det tager ca 1,5 time for 2 personer at dække af ved søjlerne og male et fag med rulle. Så vi har brug for 24 malerteams.

I bestemmer mere eller mindre selv dag og tidspunkt og man behøver ikke være medlem for at male, så er du ældre junior, der glæder sig til softcourt gulv, må du meget gerne tage dine forældre med. Kurt laver en demo, så man kan se, hvordan man skal gøre det, og vi sender instrukser ud til Jer, der melder sig. Vi har også nogle dage, hvor gulvudvalget er tilstede og hjælper. F.eks tirsdag 5. juli er vi der og starte op formiddag, eftermiddag og aften alt efter, hvilke tidspunkter I vælger at starte op på. Vi er så klar til at hjælpe 🙂

Er der en god bid? Naturligvis, de 9 der ryddede hallen og dem der maler bagvæggen får naturligvis priviligeret, til at være de første, der personligt inviteres til at teste gulvet i august måned, inden vi officielt indviger hallen.

Meld dig gerne alene hvis ikke du har en makker, vi skal nok finde ud af det.


Indtastninger Z - gammel formular: Male bagvæg i hallen

Hilsen det spændte gulvudvalget og anlægsudvalg

Anni, HC, Charlotte, Gitte M, Lisbeth R og Kurt “the banemand”