She Captain er i dyb krise. Så dyb krise at hun for nogle uger siden meddelte Seniorformand Jonas Vestermann ”Jeg vil ikke være holdkaptajn i vinter”. Godt nok siger hun det er, fordi hun ikke kan spille alle holdkampe i vintersæsonen – men kære læsere vi ved bedre ik`? Hun er stadig rystet over at hendes hold ikke rykkede op i sommer, og vil ikke risikere at stå i samme situation denne vinter.

Og hun kunne godt se ud til at have truffet det rette valg – holdet +40 (2) rykker nok ingen steder i år. Første holdkamp mod Birkerød blev vundet overbevisende 5-1, men sidste fredag stod den på øretæver i KB.

Efter de 4 singler havde RTK tilsammen skrabet 3 partier sammen (1 i hver af herresinglerne) og She Captain fik briller. Mest bemærkelsesværdigt var det at mens Jonas kæmpede og svedte 2 liter på 1 time og 10 minutter, så forlod SC banen efter 35 minutter uden at have tørret en eneste sveddråbe af – alle bolde lå uden for løbe- og rækkevidde.

Mix med denne skribent og Lisbeth Søgård fik endnu et MEGET velfortjent parti med hjem til RTK, mens Jonas og Arne Jensen reddede RTK’s ære ved kun at tabe 1-6, 3-6 i herredoublen.

Og hvad er det så med den overskrift? Efter at have tabt de første 3 partier tænkte jeg: ”Man kan jo også vælge at tælle vundne bolde, når man nu ikke får så mange partier”. Som sagt – så gjort.
Jeg vandt 16 bolde i alt.

Hans-Henrik Bülow, ghostwriter uden holdkaptajn