Alle dem, der har været med i majkampagnen for voksne og som melder sig ind i klubben, får nu et tilbud om fast træning en gang om ugen.

Der er oprettet to hold med otte pladser på hver om mandagen i Darup – og du melder dig til, når du er oprettet som medlem og har betalt den første regning med indmeldelsesgebyr og kontingent. Hvis der bliver fyldt op på disse hold, og du er interesseret i træning, så meld dig til ventelisten, så trænerne får et overblik over, om der er nok til at de skal undersøge, om der skal oprettes nok et hold. Du betaler for træningen samtidig med, at du tilmelder dig, men du betaler ikke for at stå på venteliste.

Træningerne er om mandagen:

Klik på tidspunktet, så kommer du direkte til bookingsystemet. Du skal logge på med dit medlemsnummer og den kode, du selv valgte, da du meldte dig ind. Bemærk, at du først kan tilmelde dig, når du har betalt kontingent og indmeldelsesgebyr.

Træningen starter mandag den 4. juni og kører så hver mandag i juni plus tre mandage i august, den 13, 20. og 27. august. Prisen er 420 kr.