Der har været tilmelding til alle klubbens hold til sommer, og det har resulteret i tilmelding af i alt 22hold både for børn og voksne.

Hos veteranerne er der kommet et ekstra damehold, ligesom vi stadig stiller tre hold hos senior-damerne, selv om der er sket udvidelse af antal spillere pr. holdkamp, så hos kvinderne ser det rigtig flot ud med medlemmer, der vil ud og spille kamp. Hos motionisterne er der oven i købet overskud af kvindelige tilmeldte, så her er der overvejelser i gang om muligheden for at stille et rent damehold for begyndere og let øvede. Det kræver, at en af spillerne bliver holdkaptajn og at spillerne siger ja til denne løsning. Det kommer der information om til de berørte spillere.

Hos herrer-senior spillerne er situationen en anden end hos damerne. Her kommer der til sommer kun to hold, da den tidligere 1.-3. holds trup er meget usikker. Skader, skolegang og lignende gør, at der kun er sikker basis for to hold. Dermed bliver 4. holdet med Bo Halberg som holdkaptajn flyttet op som nyt 2. hold.

Veteranerne har fået information fra veterankoordinator Morten Bech Sørensen omkring, hvilke spillere der tilhører hvilke hold. I de øvrige kategorier kommer denne information senere.

Vi har tilmeldt hold i følgende kategorier:

Senior- koordinator for damer: Sisse Folmø, koordinator for 1. hold, herrer: Kim Sverbæk

• 3 damehold
  • 2 herrehold

Veteran – koordinator: Morten Bech Sørensen (inklusiv 2. herreseniorhold)

• 1 veteran 40+ rent damehold
  • 2 veteran 40+